RgdBOEI

Zowel bij de Haagse Hogeschool als de Hogeschool Arnhem Nijmegen geven wij het gedeelte Energie van de opleiding tot Vastgoed inspecteur/adviseur als onderdeel van de RgdBOEI opleiding.

De volledige opleiding Vastgoedinspecteur- en adviseur heeft de RgdBOEI®-methodiek als uitgangspunt. Deze inspectiemethode legt risico’s op het gebied van Brand, Onderhoud en Energieprestaties en Inzicht in Wet en Regelgeving in één keer en op objectieve wijze bloot. U benadert de lesstof vanuit de rol die u bij aanvang van de opleiding kiest: vastgoedinspecteur of vastgoedadviseur. Voor een goede communicatie in het werkveld volgen inspecteurs en adviseurs de meeste lessen gezamenlijk. U krijgt zo hetzelfde begrippenkader aangereikt en vult elkaar feilloos aan in de praktijk.

Integrale benadering van vastgoedinspectie
De post-hbo-opleiding Vastgoedinspecteur- en adviseur is een van de weinige in Nederland waarbij integrale inspectie centraal staat. De opleiding is op verzoek van de Rijksgebouwendienst (Rgd) opgericht en biedt daarom gegarandeerd de meest recente inzichten.

Professionals op het gebied van vastgoed en veiligheid kunnen deze opleiding volgen bij de Haagse Hogeschool of de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Op deze websites vindt u meer informatie en kunt u zich ook inschrijven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s